marți, 1 martie 2011

Mărţişoare... mărţişoare...

Anul acesta, ca de obicei, am făcut mărţişoare. Copiii au meşterit mărţişoare din hartie creponată, cartoane colorate, paiete şi alte materiale neconvenţionale. Iulian a făcut senzaţie în prima zi de primăvară cu mărţişoarele de mai jos. Sunt făcute din cocă de pâine cu nucă şi presărate cu seminţe de susan deasupra. Cel din dreapta este mărţişorul meu din care, flămândă cum eram la pranz, am muşcat o bucăţică şi apoi mi-am adus aminte să-i fac o poză. Mă gândesc că am putea diversifica la anu' cu mărţişoare-biscuiţi sau mărţişoare-prăjitură... Miami!


Cu ocazia zilei de 1 Martie vă doresc o primăvară frumoasă, plină de lumină în suflet şi-n gând, cu sănătate, cu bucurii mici şi mari. Şi vă rog să vă alegeţi un mărţişor-pâinică din imaginea din stânga.  La mulţi ani!

4 comentarii:

Lorena spunea...

Ce idee buna si amuzanta! Si eu va doresc o primavara frumoasa (plus ca va citesc in continuare cu drag si interes).

Miju spunea...

hehe, ce idee tare! oricum martisorul e doar o data folosit, si apoi harsti, la stomacel cu el :D

Lumi spunea...

Multumim, Lorena. Ne incalzesc foarte tare cuvintele tale acum, cand baba Dochia inca isi mai poarta cojoacele de iarna.

Chiar asa, Mijule. Si asa avem o multime de martisoare din anii trecuti... Putem umple un sertar cu ele si nu ne induram sa le aruncam.
Eu propun ca toate martisoarele sa fie comestibile.

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!