sâmbătă, 19 martie 2011

Meditatie specială

Din partea  Federaţiei Nationale de Qigong din Romania am primit invitaţia de a face o meditaţie specială pentru întreg pământul, pentru toate fiinţele care au suferit în urma cutremurelor şi dezastrelor din ultimul timp. Simt nevoia să dau mai departe acest mesaj. Cred în puterea noastră de a aduce armonia pe Pământ! Iată mesajul:

Prieten drag, te salut!

In urma meditației pe care am făcut-o împreună duminica trecută pentru Japonia și pentru întreg Pământul, am primit multe mesaje cu rugămintea de a repeta meditația și de a anunța cât mai multe persoane. De asemeni, mulți dintre voi ați citit anunțul nostru prea târziu. Ne pare rău și vă cerem iertare.

De aceea, Master Lin Kai Ting a avut ideea de a face o nouă meditație Duminică 20 martie 2011 la ora 14:30
, ora României (GMT 12:30 pm).

Dacă nu cunoașteți tehnicile de qigong, puteți face o meditație așa cum știți voi, sau poate, mulți dintre voi doresc să facă o rugăciune adâncă, care este de fapt, tot o meditație...

Vă redau mai jos cuvintele lui Master, atunci când i-am spus prima dată despre intenția noastra da a face o meditație cu mii de participanți: “Da. Facem meditația”. Au urmat două-trei minute de tăcere... apoi, a început să vorbească din nou, continuându-și parcă gândurile... Iată mesajul său:

“Facem meditatia pentru Japonia, dar nu numai... O facem pentru Pământ, pentru toata omenirea... ca sa ne schimbam gândirea. Așa cum am spus de multe ori, Cutremurul se trage de la oameni, din nedreptate... Trebuie să revenim la conștienta, la bunatate... sa ne îndreptam gândirea și faptele spre bine... sa nu mai distrugem natura, mediul înconjurator... Acesta este de fapt, motivul pentru care apar atâtea și atâtea dezastre..."

Deci, această meditație va fi pentru întrega omenire; pentru a ne transforma noi înșine, pentru a redobândi conștiința pură, originală; să facem (să creem) armonie între om și Natură ”

Ai dori să ni te alături?

Dacă da, te rog spune și altora, poate mai sunt și alți doritori... doar să fim mai mulți și cu sufletul alături...

... O singura lume... O singura suflare...

Niciun comentariu: