marți, 20 decembrie 2011

Sarbatori fericite!

Ninge! Ninge! In seara asta a inceput sa ninga. E o zapada linistita cu miros de vacanta si derdelus. Copiii sunt acum afara si se bat cu bulgarii de nea, fac tumbe impreuna cu Coltz, se bucura de venirea unui Craciun alb. In magazia de lemne, bradul asteapta cuminte sa-l luam in casa si sa-l impodobim. Maria a pus la ferestre, agatati de tavan cu fire subtiri de ata, multi fulgi de hartie. In toata casa sunt ghirlande de hartie colorata atarnate de lustre si lipite pe usi. Noi, cei mari, am impodobit frigiderul cu carnati, toba si altele. Mos Craciun e pe drum si ii cantam colinde in fiecare zi. Va imbratisam, prieteni, pe toti (oriunde ati fi) si va uram: Craciun fericit! Sanatate! Belsug in casa si in suflet! Zile luminoase si sarbatori fericite!

4 comentarii:

jane spunea...

Craciun fericit si tie Lumi! Sunt sigura ca-l vei avea, pentru ca tu insati esti un elf de-al lui mos Craciun care stii sa aduci bucurie in jurul tau in zile obisnuite, daramite in niste zile asa mari! Sa fiti sanatosi!

eConsiliere spunea...

Va iubim mult, oameni frumosi! Sarbatori fericite! Cu drag.

puck spunea...

Sărbători fericite cu multă zăpadă şi veselie!

Lumi spunea...

Iti multumesc, Jane! Sarbatori fericite si tie, si celor dragi! Sanatate, belsug si noroc in toate!

Sarbatori fericite, Eta si Marius! Va imbratisam, cu drag! Craciun fericit, cu sanatate si multe bucurii!

Sarbatori fericite, Puck! Iti doresc zile frumoase, prieteni dragi sa iti bata la usa, ganduri bune sa te insoteasca pretutindeni!