luni, 6 iunie 2011

Tzutzu

De vreo doua-trei saptamnani am adoptat o catelusa alba, cu pete negre, de vreo 3 luni. S-a strecurat pe sub gard, cu frica si a dat din codita. Am apucat sa-i dau o data de mancare si n-a mai plecat.


S-a imprietenit cu Coltz si se joaca impreuna, se harjonesc, se cearta, isi tin companie zi si noapte. Cand ma vede, incepe sa sara sa-i dau de mancare, se tine scai de mine prin toata curtea si asteapta, nerabdatoare, sa o bag in seama. 


La inceput, am crezut ca e baiat si am strigat-o Tzutzu. Ca rimeaza cu Cutzu. Si ca n-aveam inspiratie si chef de un alt caine. Credeam ca o sa stea putin si o sa plece acasa la ea. Acum, la ora mesei, o strig prin curte si apare dintre ierburile inalte, fluturandu-si urechile negre si urca repede scarile casei. 


In concluzie, avem o pisica de 4 ani (Mitzi), un caine de vreo 8 luni (Coltz) si o catea de vreo 3-4 luni (Tzutzu). Plus doi copii. La un moment dat, cand se va umple curtea, voi putea sa scriu si eu o carte gen "Familia mea si alte animale", dar mai este pana atunci. 

7 comentarii:

puck spunea...

ce simpatică e şi ţuţulina!

jane spunea...

dar ai curtea plina! buburuze, albine, lacuste, poate broscute, furnici, urechelnite, cate un cosas, soparle, ziceai ceva de serpi, arici in mod sigur, cartite, iepuri ... pasarele ... poate vreun pui de mistret ;)
cred ca deja poti sa scrii partea a 3 a din familia mea si alte animale
eu si cu nr 1 suntem nerabdatoare si entuziaste!

simf spunea...

frumosilor! nebunilor! curajosilor! sunteti o incantare si-o bucurie pentru mine.
nu puteti sa scrieti mai des, mai amanuntit?... :)

Lumi spunea...

@ puck
Foooarte simpatica. Ieri i-am pus zgarda pentru prima oara. Nu prea-i convine!

@jane
Sa stii ca ai mare dreptate. Am vazut pana acum prin iarba multe: gandacei, furnici, o broscuta de iarba, un sarpe, cartite si foooarte multi melci. Plus multe altele pe care nu le-am bagat in seama. Deocamdata strang material, dar nu stiu daca va iesi ceva scris din asta.

@simf
Draga mea, bucuria este reciproca - blogul tau ne place si ne place si felul cum gandesti. Doar o intrebare: de unde ne stim?
P.S. Am vrea noi sa scriem mai des, dar sunt prea multe tentatii in jur - gradina, casa, copiii, drumurile si multe altele...

simf spunea...

aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu, dar n-am gasit raspunsul:) cu ispitele va cred, dar tot drag mi-ar fi sa scrieti mai des.

claudia spunea...

ce mica e lumea! pe catelusa mea o cheama Zia dar o strigam Tzutzu! :))

Lumi spunea...

Sa iti traiasca! Pune poze cu Zia- Tzutzu, s-o vedem...