luni, 7 mai 2012

Turtita fermecata intra in Cutia TaranuluiMulţumită Andreei şi soţului ei Ronen, de astăzi Turtiţa Fermecată face parte din proiectul lor, Cutia ţaranului şi suntem tare mândri de asta.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că de astăzi, toţi doritorii de pâine ţărănească din Deva se pot înscrie pe pagina dedicată acestui proiect de pe blogul lor, iar începând cu 21 Mai, vor primi acasă în fiecare săptămână produsele de panificaţie plămădite şi coapte de noi, necesare pentru toată familia.

Ce este Cutia Taranului?

Pe scurt, cutia este un fel de " coş " de produse pe care cei înscrişi o vor primi săptămânal acasă şi care va conţine produsele pregătite de familia care îl livrează, în cazul nostru, produse de panificaţie. Pe lângă acestea, noi vom putea oferi mai spre sfârşitul verii şi în toamnă, gemurile, dulceţurile şi compoturile cu care v-am obişnuit şi anul trecut.

Sunt disponibile 2 tipuri de cutiiuna mai mare, calibrată pentru consumul săptamanal al unei familii de 3-4 persoane şi una mai mică, pentru familiile mai puţin numeroase. Ambele cutii vor conţine o varietate de produse de panificaţie, mai multe tipuri de pâine dar si antreuri / deserturi ( diverse tipuri de plăcinte, tarte, turtă dulce, gogoşi, etc. ), ce se vor schimba in fiecare săptamână in aşa fel incât să nu vă plictisiţi mâncând acelaşi tip de pâine, 2 săptamâni la rând. 

Andreea şi Ronen mai colaborează la aceste proiect cu încă o familie de ţărani care livrează legume celor din Cluj Napoca si sunt in căutarea de noi familii de ţărani şi de orăşeni din toată ţara şi care vor sa facă parte din acest program. Aşă că daţi de ştire mai departe. 

Sperăm ca şi noi să avem la un moment dat suficiente legume in gradina şi pentru cei din Deva. Deocamdata suntem destul de incepatori in ale gradinaritului, dar invatam repede :)

Până atunci aşteptăm să vă înscrieţi la Cutia Taranului Brutar la Deva!

Mulţumim frumos pentru încredere şi suport!

3 comentarii:

Dli spunea...

Felicitari, si mult succes va doresc pe mai departe in tot ceea ce faceti!

Lumi spunea...

Multumim frumos! Ne bucuram pentru sustinere!

sakura spunea...

Ce ma bucur pentru voi. Vezi ce inseamna un pas inainte in logistica asta..?
In curand vor afla cat mai multi oameni despre voi si va veti extinde :)
Felicitari si voua si celor cu ideea.