luni, 13 februarie 2012

In Memoriam....

Ai fost, eşti şi vei rămâne PRIMUL şi cel mai iubit căţel al nostru de care ne vom aminti întotdeauna cu drag.


Rămas bun prieten credincios... odihneşte-te în pace !


5 comentarii:

simf spunea...

offff

puck spunea...

oof, ce-a păţit Colţ?

Lumi spunea...

Nu prea stim ce a patit. Doar ca de joi a inceput sa-i fie rau si n-a mai mancat nimic. ...Iar de sambata n-a mai baut nici apa si a zacut pana duminica dimineata. Si atat a putut trai. Veterinarul a zis ca a racit puternic (i-a facut niste injectii cu antibiotic si vitamine, dar degeaba!)...dar noi banuim ca ar fi mancat ceva otravit, un sobolan, ceva, nu stim...
Astazi l-am ingropat. Deja ne este foarte tare dor de el. Il strigam din greseala si, uneori, ni se pare ca e in curte si latra.

eConsiliere spunea...

Doamne! Cand a murit kingo a noastra (dalmatianul zapacit care radea la toata lumea)am fost devastati o lunga perioada de timp. Acum avem puiul ei (la fel de zambareata) si, desi o iubim mult, ma-sa ramane prima si marea noastra iubire. Colt, mi-amintesc cu drag de tine!

Lumi spunea...

Da, te inteleg acum. Acceptam un animal - o fiinta vie - in preajma noastra (caine, pisica, orice) si nu ne dam seama cat de tare ne atasam. In final, trebuie sa acceptam si despartirea fata de aceasta si sa fim recunoscatori pentru timpul petrecut impreuna. Si sa ne amintim cu drag.