sâmbătă, 26 decembrie 2009

La multi ani, dragi prieteni!

Am primit nenumărate sms-uri, felicitari via net şi relativ puţine telefoane şi vizite cu urări de sărbători. Vorbăreaţă fără leac, simt mai degrabă nevoia să mă văd cu oamenii, decât să le trimit mesaje stereotipe, rareori personale sau, uneori, hazlii.
Totuşi, nu mă lasă inima să nu răspund celor care îmi scriu şi să le transmit, chiar şi pe calea blogului, un gând bun şi o urare de sănătate din partea mea, multă fericire în noul an care se apropie, bucurie în tot ceea ce fac şi belşug în casă! Ca să fiu sinceră, le doresc, de fapt, tot ceea ce îmi doresc mie şi alor mei...
Cu toate acestea, prieteni, simt că îmi lipsesc privirile voastre strălucitoare, zâmbetele calde, strângerile de mână, vocile animate care ar putea suplini acele felicitări stereotipe - care ar înceta să mai fie stereotipe, ci ar deveni foarte personale, nespus de hazlii şi ar face inutile acele sms-uri, mesaje pe net şi telefoane.
Dar trăim într-un timp în care putem sta cu orele cu ochii pe televizor sau la calculator, dar nu găsim răgaz să ne întâlnim prietenii, vreme să alergăm ore întregi la supermarket, dar puţine ore de petrecut cu cei dragi de-a lungul unui an întreg...
Fie ca în anul care vine să facem ce simţim, să ne întâlnim mai des cu cei pe care-i iubim, să petrecem mai puţine ore cu ochii pe ecrane şi mai multe alături de persoane vii, în carne şi oase, să avem viaţa îmbelşugată şi să dăm şi celorlalţi din belşugul nostru - fie el sufletesc sau financiar!
Craciun fericit! La mulţi ani, 2010!

2 comentarii:

alex spunea...

la multi ani

Lumi spunea...

Mulţumesc, Alex, pentru urări! Mulţi, mulţi ani fericiti îţi doresc şi eu!