duminică, 26 iulie 2009

Provocare

Ridicând mănuşa aruncată de Laura în Viaţa prin balonul roz, încerc şi eu să răspund cu mult curaj următoarelor (trei) întrebări de mai jos:

1. "Daca ar fi sa mai aveti doar un an de trait, din clipa asta, ce ati face in acest an? Cum l-ati petrece?"
Răspuns: Aş călători, aş petrece mai mult timp cu cei dragi, mi-aş vizita prietenii, m-aş relaxa cu muzică bună, teatru, cărţi.
Şi aş renunţa pe loc la serviciu, la calculator şi la televizor. (ha!)

2. "Care este cea mai mare frica a voastra, in acest moment?"
Răspuns: Acum şi întotdeauna mi-a fost frică de necunoscut, de schimbare.
De aceea, periodic îmi schimb casa, serviciul, destinaţia vacanţelor şi îmi fac prieteni noi. În ultimii 7 ani am fost destul de stabila, dar am, de la o vreme, un neastâmpăr...

3. "Care este visul pe care il aveti acum, in acest moment?"
Răspuns: Să trăiesc sănătos.
Aici ar fi nevoie de nişte explicaţii, dar le amân pentru altă dată.

Ei, bine, vă arunc şi eu mănuşa acum şi vă provoc să răspundeţi la întrebările de mai sus.

2 comentarii:

jane spunea...

1. haha, şi mă întrebai pe mine de ce am renunţat la blogalculator!
2. pe mine consideră-mă ca şi nouă :D
3. confirm atât visul cât şi strădania de a-l transforma în realitate (:

Lumi spunea...

Jane, te inteleg foarte bine. Dupa cum ti-am mai spus, am stat cativa ani fara televizor si n-am suferit deloc. Ba ma obisnuisem si in loc de holbatul la tv aveam alte activitati mult mai distractive (pe care nu le enumar aici!). Chiar si acum ma uit foarte putin la televizor, butonez pe calculator doar la serviciu si, in timpul liber, nu deschid aparatura electronica (exceptand aparatul de radio).
Totusi, nu cred ca as putea sa ma rup total de lumea virtuala, inca mai am infumurarea sa cred ca pot impaca si capra si varza. D-aia bloguiesc si voi mai blogui inca! Ha!
Referitor la al doilea comentariu al tau, iti pot spune ca, intr-adevar, pentru mine esti mereu o prietena noua. Te descopar, putin cate putin, cu fiecare noua intalnire.
Multam de confirmare. Mi-as dori ca stradania mea de a trai sanatos sa fie incununata de succes. Mai vedem la anu', pe vremea asta.