Turtiţa Fermecată si thehobby.ro vă invită să participaţi la atelierele de pâine plămadită cu maia ce vor avea loc la Bucureşti, după următorul program:
Atelier de pâine ţărănească dospită cu maia (fără drojdie)
24 Martie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
25 Martie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de pâine şi cozonaci de Paşte dospite cu maia (fără drojdie)
7 Aprilie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
8 Aprilie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de specialităţi italiene – pizza, ciabatta, focaccia, grissini – dospite cu maia (fără drojdie)
5 Mai – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
6 Mai – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de panificaţie pentru copii
2 Iunie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
3 Iunie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Vă puteţi înscrie la cursuri folosind formularul de la adresa http://thehobby.ro/inscriere/ sau prin email la office@thehobby.ro
Preţ: 100 lei/atelier/zi
Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0722.750.401 / 0722.141.399 sau 021.269.01.05
Sămbata, cursurile au loc la sediul din Str. Erou Iancu Nicolae nr.147, Bloc Europa, Parter (vis-a-vis de Grădina Zoologică) iar Duminica la Palatul Cesianu Racoviţa din Str. C.A. Rosetti nr. 5
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu