miercuri, 18 ianuarie 2012

Ateliere de paine traditionala la Bucuresti

Iată că după atelierele ţinute anul trecut la Timişoara, Stanciova sau Râu Alb, acum a sosit momentul să vă anunţam şi primul atelier din 2012 tinut de brutarul meu Iulian.


Acesta va avea loc în Bucureşti, la sfârşitul lunii ianuarie, mai exact în zilele de 28 şi 29 Ianuarie, începând cu ora 15.00 şi se va ţine la sediul Incubator107 din str. Traian 107, în curtea din spate, sus, la mansardă.


La atelier, mesterul Iulian, secondat de Nicoleta si Corina, va asteaptă să vă suflecati mânecile si să plămăditi  pâine dospită doar cu făină, apă şi sare şi, de asemenea, să coaceti lipii, pizza şi multe altele.


Cei doritori se pot înscrie trimiţând un mail la adresa inscrieri@incubator107.com - mail în care să scrie sincer de ce doresc să participe, de unde au auzit de incubator şi să lase un număr de telefon pentru a fi contactaţi.



Vă aşteptam cu drag!

2 comentarii:

sakura spunea...

Sa aveti un timp frumos si productiv la atelierul acesta.
Cand am citit Incubator asa am avut senzatia ca o sa fie in Timisoara.. :)
Dar e bine ca ajungeti si la Bucuresti cu atelierul deoarece ce se intampla in capitala e mult mai promovat.

Lumi spunea...

Multumim, a fost foarte frumos... Cred ca ai citit ceva pe turtita fermecata...