luni, 1 august 2011

Gem Session...la Rau Alb

Întrucât şi anul acesta cineva acolo sus ne iubeşte şi se pare că vom avea parte de o recoltă bogată de fructe, începând cu data de 5 August vă invităm să luaţi parte la o serie de şedinţe de purificare cu fructe naturale, tratate doar cu apa de ploaie, soare şi lumina, reunite sub numele de Gem Session la Râu.

Veţi putea aduna prune, corcoduşe, fructe de soc pe care apoi le puteţi transforma în delicioase gemuri, dulceţuri, şerbeturi, compoturi şi ce vă mai pricepeţi, toate pregătite afară, sub cerul liber, la foc de lemne.

Puteţi veni în orice zi din săptămână sau weekend, atâta timp cât vor fi fructe de cules! Cine doreşte poate sta şi peste noapte în rulota noastră care va sta la dispoziţie.

Pentru a nu ne simţi înghesuiţi vom putea primi maxim 10 persoane la fiecare dintre aceste evenimente, iar copii mai mici sau mai mari sunt bineveniţi. Astfel, vom putea sta la foc, vom depăna povesti şi vă vom împărtăşi din experienţa noastră de ex-orăşeni. Celor mai puţin pricepuţi în ale bucatariei şi care au nevoie de îndrumare, le putem da reţete, sfaturi, idei.

Noi vă punem la dispoziţie fructele, borcanele, zaharul, lemne de foc, iar voi veniţi cu familia, prietenii, voie bună şi... saci de dormit (în cazul in care vreţi să staţi peste noapte în rulotă)

Din partea casei veţi mai primi pâine de casă, plămădita în mod tradiţional cu maia, pe care veţi putea savura delicatesele preparate de voi. Desigur, vă putem oferi şi alte produse ţărăneşti, unele preparate de noi, altele de oamenii din partea locului. Pentru că multe din acestea necesita o pregătire anterioară, vă rugăm să ne anunţaţi ce anume doriţi, pentru a vi le putea oferi pe timpul şederii voastre la noi.

Deorece veti culege singuri fructele de care aveţi nevoie pentru gem şi probabil vi se va face foame, celor ce doresc le putem pregăti o masă ţărăneasca, simplă şi fără pretenţii, din ingrediente proaspete, majoritatea din grădina noastră.

Aşa că vă aşteptam cu drag la Gem Session la Râu, să vă bucuraţi de natură, de aer curat, precum şi de mancare buna!

2 comentarii:

sakura spunea...

Foaaarte tentant Gem Session-ul asta..
Eu numai ce am venit cu copiii din vacanta prelungita in jud Hunedoara, unde am mancat fructe si legume din gradina, am stat la plaja, ne-am balacit si ne-am bucurat de aer curat, asa cum imi doresc eu de 3 ani incoace. Si inca nu m-am saturat. As pleca din nou chiar maine, daca as avea masina si sofer sa ma duca unde vreau eu

Lumi spunea...

Te inteleg... Ne-ar trebui si noua o masina - am face cateva excursii frumoase prin imprejurimi...
Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa! Va dorim numai bine!
Pe curand!